Komplet løsning

KOMPLET LØSNING

3D-PROJEKTERING, KØB OG MONTERING TIL DIT KOMMENDE TRÆNINGSCENTER

I vores MM Custom Gym afdeling sidder vi klar til at hjælpe dig med realiseringen af dit nye fitnesscenter, box eller home gym – uanset om det drejer sig om 10 m2 eller 1.000 m2.

Vores konsulenter og 3D-designere har stor viden og erfaring med indretning af fitnesscentre, således dine træningsarealer passer til netop dine rum og dine behov. Hos os får du også rådgivning omkring, hvordan du bedst udnytter dit areal, samt hvor du mest funktionelt og optimalt placerer de forskellige træningsområder.

Vi tilbyder alle vores produkter fra webshoppen til en attraktiv pris til dit center. Du kan se meget mere om vores stativ-muligheder på www.mmcustomgym.dk 

Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og behov; send os en mail på kundeservice@fitness360.dk. Mærk mailen “3D Design” så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

FRA 3D-PROJEKTERING TIL MONTERING & SERVICE

Når vi har haft en indledende snak om ønsker og budget, tilknytter vi en fast 3D-designer til dit projekt, som sætter sig ind i præcis de ønsker som du/I måtte have. Herfra udarbejder vi en 3D-tegning og/eller video af dit center ud fra konkrete mål, billeder og plantegninger. Med en 3D-tegning får du et præcist og realistisk indtryk af, hvad dine valg af udstyr, farver og indretning gør for rummet. Vi laver en komplet projektmappe til dig med 3D-tegninger for de enkelte rum, områder eller specielle løsninger.

Når du har godkendt det endelige projekt, sætter vi sammen en tidsramme for projektet, hvor vi leverer og monterer alt udstyret, så det er klart til dig og dine medlemmer. Herefter yder vi service for alle maskiner og alt udstyr, således dit center altid er 100% funktionelt.

Vi er med dig hele vejen igennem processen – fra idé til færdigt center.

DESIGN DIT FITNESSCENTER LIGE SOM DU VIL HAVE DET!

Det som gør os unikke er, at vi kan lave og levere specialløsninger fra gulv til loft. Vi kan tilpasse udstyr og lave specialløsninger, som får det bedste frem af pladsen i dine rum. Vi lader dine ønsker og behov bestemme rummet, og lader ikke rummet begrænse dine muligheder. 

Vi tilbyder også, som en af de eneste i Danmark, 230 forskellige farvemuligheder på eksempelvis vores træningsstativer. Hos os er blå ikke bare blå; farven kan tilpasses i op til 15 nuancer, så den matcher netop dit tema. Udover farver, er der også mange andre måder at gøre dit fitnesscenter unikt på. 

Vi har mulighed for at sætte jeres eget logo på sæder, udstyr, kunstgræsbaner, stativer og lignende. Derudover kan vi hjælpe med løsninger til den øvrige indretning, indretning af omklædningsrum, reception og indgangssluser. Ønsker du sparring og hjælp til indretning af dit træningscenter eller rum, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag: kundeservice@fitness360.dk eller på +45 2988 4619

Scroll til toppen

UDFYLD FORMULAREN

VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT

du er også velkommen til at ringe på

KONTAKT OS

- lad os hjælpe dig i dag

produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.