FRAGT & LEVERING

FRAGT & LEVERING

Vi leverer mindre pakker (max 30 kg) med GLS. Større forsendelser sendes med PostNord.
Vi pakker og afsender som regel altid din varer, samme hverdag som du bestiller. Vores standard leveringstid lyder derfor på 1-2 hverdage.

Ekstraordinær travlhed, forsinkelser eller andre problemer hos leveringsfirmaerne, kan dog medføre en længere leveringstid på nogle ordrer. Vi gør derfor opmærksom på, at der i visse tilfælde kan være en leveringsfrist på 2-7 arbejdsdage på lagerførte varer og 4-12 uger på bestillingsvarer.

HVORDAN FÅR JEG GRATIS FRAGT?

Køb for 499 kr og hold pakkevægt under 20 kg – Gratis fragt til GLS Pakkeshop

Køber du varer for 499 kr, som samtidigt vejer under 20 kg, så giver vi fragten gratis til din nærmeste GLS Pakkeshop eller til virksomhedsadresse.
For at få gratis fragt uanset pris og vægt se nedenstående punkt.

Køb for 1.495 kr – Gratis fragt

Køber du varer for 1.495 kr og derover, uanset vægt, så betaler vi fragten!
Dette gælder dog ikke for vores gulvprodukter – disse har altid en fragtpris på 495 kr. Dette skyldes disse varers brede flade og høje vægt. Kontakt evt. vores kundeservice, for at lave en specialaftale om forsendelsespriser på disse. Gulv kan også afhentes i Silkeborg.

Gratis afhentning i Silkeborg

Du kan også afhente din ordre direkte på vores lager & kontor på Poul Larsens Vej 22 i Silkeborg. Vi er her som udgangspunkt alle hverdage mellem kl 8:30 – 16:00, men vi opfordrer altid til at tilføje afhentningstidspunkt ved check-out, da du kan risikerer, at vi er ude af huset eller har møder. Kontakt dog vores kundeservice, for at høre om muligheden for afhentning uden for almindelige åbningstider.

LEVERINGSBETINGELSER

Der leveres til hele Danmark – så længe der er broforbindelse til øerne (gælder dog ikke Enø). Dette betyder at vi blandt andet ikke leverer til Bornholm i øjeblikket. Ønsker du levering til ikke-brofaste øer, kontakt da vores kundeservice, for at høre mere om muligheder. 

Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privat- eller firmaadresse. Vær dog opmærksom på, at ved større leveringer skal vejen til adressen bestå af et kørefast og stabilt underlag.

Det er muligt at vælge frit mellem flere fragtleverandører hvis din pakke vejer max 20 kg. Alle ordre over 20 kg, leveres med fragtmand.

Ved ordrer, der leveres af Danske Fragt, vil levering være til kantsten. Ønsker du levering et bestemt sted eller på grunden, kan du anføre dette i feltet med bemærkninger ved bestilling. Herefter vil vi gøre vores bedste for at informere fragtfirmaet, dog stiller vi ingen garanti, da fragtmanden laver en individuel vurdering ved hver levering og vil opfylde dit ønske hvis muligt.

Det er et krav, at du er på leveringsadressen i tidsrummet for levering. Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan du vælge at varen sættes for egen risiko, eller der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne.

Er de oplyste adresseinformationer ikke korrekte ved leveringstidspunkt, vil der blive opkrævet et gebyr for adresseændring.

Når varerne sendes afsted fra vores lager, modtager du en e-mail med en faktura for de afsendte varer. Kan vi ikke sende alle dine varer på samme tid, modtager du kun en faktura for de varer, der er afsendt. Evt. resterende varer på din bestilling vil du modtage en faktura for, når disse efterfølgende afsendes. 

Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bl.a. af varetype, vægt, leveringssted, leverandør m.v. De samlede leveringsomkostningerne vil fremgå, når du bestiller varer på Crossfitness.dk/Fitness360.dk.

LEVERING TIL EU-LANDE

Vi leverer også uden for Danmark med DLS. Du bedes kontakte vores kundeservice på kundeservice@fitness360.dk for at høre nærmere om aftaler og priser.

TRANSPORTSKADER

Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på beskadigelse eller anden defekthed, skal du stadig kvittere på fragtbrevet (med forbehold for eventuelle skader på indhold) og kontakte os hurtigst muligt. Så behandler vi din sag derfra.

Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt da hurtigst muligt vores kundeservice og meddel os, at du har afvist varen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.