FRAGT & LEVERING

FRAGT & LEVERING

Vi leverer mindre pakker (max 30 kg) med GLS. Større forsendelser sendes med PostNord.
Vi pakker og afsender som regel altid dine varer, samme hverdag som du bestiller. Vores standard leveringstid lyder derfor på 1-2 hverdage.

Ekstraordinær travlhed, forsinkelser eller andre problemer hos leveringsfirmaerne, kan dog medføre en længere leveringstid på nogle ordrer. Vi gør derfor opmærksom på, at der i visse tilfælde kan være en leveringsfrist på 2-7 hverdage (på lagerførte varer) eller 4-12 uger (på bestillingsvarer).

HVORDAN FÅR JEG GRATIS FRAGT?

Køb for 499 kr og hold pakkevægt under 20 kg – Gratis fragt til GLS Pakkeshop

Køber du varer for 499 kr og derover, som samtidigt vejer under 20 kg totalt, så giver vi fragten gratis til din nærmeste GLS Pakkeshop eller til virksomhedsadresse.

For at få gratis fragt uanset pris og vægt se nedenstående punkt.

Køb for 1.495 kr – Gratis fragt

Køber du varer for 1.495 kr og derover (uanset vægt) så betaler vi fragten!

Dette gælder dog ikke for vores gulvprodukter – disse har altid en fragtpris på 495 kr. Dette skyldes disse varers brede flade og høje vægt. Kontakt evt. vores kundeservice, for at lave en specialaftale om forsendelsespriser på disse. Gulv kan også afhentes i Silkeborg.

Afhentning på vores lager i Silkeborg

Du kan også afhente din ordre direkte på vores lager & kontor på Poul Larsens Vej 22, 8600 Silkeborg.

Vi er her som udgangspunkt alle hverdage mellem kl 8:30 – 15:30, men vi opfordrer altid til at tilføje afhentningstidspunkt ved check-out, da du kan risikerer, at vi er ude af huset eller har møder. Kontakt dog vores kundeservice, for at høre om muligheden for afhentning uden for almindelige åbningstider.

LEVERINGSBETINGELSER

Levering med GLS

Får du ikke hentet din pakke i pakkeshoppen inden den bliver sendt retur til os, betaler du selv for at få gensendt pakken fra vores lager.

“Annulleres” ordren ved blot at lade den gå retur uden aftale med kundeservice vil dette koste 99 kr. i håndteringsgebyr.

Vær opmærksom på at GLS forbeholder sig ret til at levere til en anden pakkeshop end den af kunden valgte pakkeshop. Det kan eksempelvis ske hvis den valgte pakkeshop er fyldt. Dette kan Crossfitness.dk ikke holdes til ansvar for. 

Levering med PostNord & Danske Fragtmænd

De fleste ordrer over 30 kg leveres med PostNord eller Danske Fragtmænd.

Der leveres til hele Danmark – så længe der er broforbindelse til øerne (gælder dog ikke Enø). Dette betyder desværre også, at vi blandt andet ikke leverer til Bornholm i øjeblikket. Ønsker du levering til ikke-brofaste øer, kontakt da vores kundeservice, for at høre mere om muligheder. 

Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privat- eller firmaadresse. Vær dog opmærksom på, at ved større leveringer skal vejen til adressen bestå af et kørefast og stabilt underlag.

Ved ordrer, der leveres af Danske Fragtmænd, vil levering være til kantsten. Ønsker du levering et bestemt sted eller på grunden, kan du anføre dette i feltet med bemærkninger ved bestilling. Herefter vil vi gøre vores bedste for at informere fragtfirmaet, dog stiller vi ingen garanti, da fragtmanden laver en individuel vurdering ved hver levering og vil opfylde dit ønske hvis muligt.

Ved levering med PostNord eller Danske Fragtmænd er det et krav, at du er på leveringsadressen i tidsrummet for levering. Er du ikke hjemme til at modtage din levering, sættes varen for egen risiko, eller der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne.

Er de oplyste adresseinformationer ikke korrekte ved leveringstidspunkt, vil der blive opkrævet et gebyr for adresseændring.

Når varerne sendes afsted fra vores lager, modtager du en e-mail med en faktura for de afsendte varer. Kan vi ikke sende alle dine varer på samme tid, modtager du kun en faktura for de varer, der er afsendt. Evt. resterende varer på din bestilling vil du modtage en faktura for, når disse efterfølgende afsendes. 

Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bl.a. af varetype, vægt, leveringssted, leverandør m.v. De samlede leveringsomkostningerne vil fremgå, når du bestiller varer på Crossfitness.dk/Fitness360.dk.

LEVERING TIL EU-LANDE

Vi leverer også uden for Danmark med DLS. Dog kun per efterspørgsel. Du bedes kontakte vores kundeservice på kundeservice@fitness360.dk for at høre nærmere om aftaler og priser.

TRANSPORTSKADER

Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du straks kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader.

Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på beskadigelse eller anden defekthed, skal du stadig kvittere på fragtbrevet (med forbehold for eventuelle skader på indhold)

Har du modtaget en pakke/forsendelse, der er blevet skadet i fragten, skal dette meldes inden 24 timer efter modtagelse af pakken.

Fragtskaden meldes ved at sende en mail til kundeservice@fitness360.dk

Mailen skal indeholde dit ordrenummer og billeder af emballagen, samt den label der sidder på pakken, og det produkt der er blevet beskadiget.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du betaler selv for de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, med mindre andet er aftalt med vores kundeservice. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget tunge varer som fx vægtstænger eller meget store varer som cardio-maskiner og squat stativer.

Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere din pakke til:

Crossfitness.dk – MH Sports Gear ApS
Poul Larsens Vej 22
8600 Silkeborg

Bemærk! Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Sender du en ordre retur hvorpå du har modtaget en gratis gave, skal gaven sendes med. Hvis gaven ikke forefindes i pakken vil værdien på denne gave blive trukket fra krediteringen hvis betingelserne for modtagelse af gaven ikke længere indfries.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.