Om os

Velkommen til CrossFitness.dk

Crossfitness.dk er totalleverandør af alle produkter til brug i fitness- og træningscentre, CrossFit bokse, sportsefterskoler, multihaller mm. Vi sælger både til private og til erhverv.

Vi har alt i træningsudstyr, gulve og stativer i god kvalitet til skarpe priser. Vi designer og producerer selv de fleste af vores produkter, og har derfor en stor viden om det udstyr vi sælger til dig.

Hos Crossfitness.dk udvider vi konstant vores sortiment med flere nye og spændende produkter, samtidig med at vi hele tiden justerer vores priser ift. de danske markedspriser, så hold godt øje med vores webshop eller sociale medier.

VI HAR DET HELE !

Crossfitness.dk hører under sportskoncernen MH Sports Gear ApS, som ejer mærkerne Fitness360, MM Custom Gym & NOVI Fitness. Yderligere er vi eneforhandler i Danmark af det italienske mærke Panatta Sport.

Denne konstellation gør det muligt for at leverer nærmest ALT til dit nye eller eksisterende center, home gym eller lignende. Vi har mange års erfaring med at designe, levere og montere udstyr, gulv og stativer i de fleste størrelser.

Vi er et dansk firma og vores designere, montører og sælgere, står alle klar til at realisere netop dit nye projekt.

Kontakt os i dag eller mød os på vores kontor, lager og showroom på Poul Larsens Vej 22 i 8600 Silkeborg.

FITNESS360

For at sikre dig en høj kvalitet på vores produkter, har vi selv valgt at designe, udvikle og producere mange af vores produkter under mærket Fitness360.

At vi har hånden helt nede i produktionen af vores produkter, betyder ikke blot bedre og billigere træningsudstyr for dig, men det giver os samtidigt muligheden for at tilpasse og designe udstyret specielt til vores kunder. Høj kvalitet og lækker æstetik er hele vores mantra!

Derudover håndplukker vi en masse andet udstyr blandt de bedste leverandører på det internationale marked.

MM CUSTOM GYM

MM Custom Gym er hovedsageligt multifunktionelle træningsstativer, som kan designes, lige som vores køber vil have det. Disse kan designes og produceres efter bestemte mål, farver og funktionaliteter. Kun fantasien har grænser.

Vores stativer findes mange steder og bruges af mange som; Norce Performance og Politiskolen herhjemme til Bayern München og Red Bull i udlandet.

MM Custom Gym dækker også over vores populære vægtstænger og vægtskiver, som må betragtes til at være i markedets bedste kvalitet. MM Custom Gym handler om personliggørelse og kvalitet.

NOVI FITNESS

NOVI er stødabsorberende droppuder, som er både støj- og vibrationsdæmpende. Puderne og den specialudviklede skum indvendigt er designet til netop det specifikke formål, at kunne absorbere 95% af alle stød og vibrationer fra vægtstang og skiver.

Puderne er markedets bedste til dette formål, og det er også derfor puderne bruges i mange større fitnesscentre i både ind og udland. Puderne vejer blot 10 kg stykket, og kan derfor nemt flyttes og pakkes væk, når de ikke bruges.

Et must-have til dem der praktiserer tung dødløft og drops.

PANATTA SPORT

Panatta Sport er et italiensk firma, der producerer træningsmaskiner og cardiomaskiner i aller højeste kvalitet. Maskinerne er designet og produceret efter italienske værdier og kvalitet.

Panatta Sport blev grundlagt for over 50 år siden og er en af verdens ældste leverandører af fitness udstyr og træningsmaskiner, i aller højeste kvalitet og i det mest stilerene design.

I dag har Panatta Sport mere end 350 maskiner i produktkataloget og har en af verdens førende udvekslinger og bio-mekanik på deres maskiner. Vi kan tilbyde flere serier af deres trænings- og cardio maskiner, hvor det er muligt for dig, at ændre stel farver, sæde farver og design. Alt sammen i højeste kvalitet

Scroll til toppen

produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.