PANATTA SPORT TRÆNINGSMASKINER

Panatta Logo

Som de eneste i Danmark, kan vi hos Crossfitness.dk tilbyde cardio- og træningsmaskiner fra italienske Panatta Sport.

Panatta Sport blev grundlagt for over 50 år siden og er en af verdens ældste leverandører af fitness udstyr og træningsmaskiner, i allerhøjeste kvalitet og i det mest stilerene design. I dag har Panatta Sport mere end 350 maskiner i produktkataloget og har en af verdens førende udvekslinger og bio-mekanik på deres maskiner. Vi kan tilbyde flere serier af deres trænings- og cardio maskiner, hvor det er muligt for dig, at ændre stel farver, sæde farver og design. Alt sammen i højeste kvalitet – designet og produceret i Italien.

Søger du professionelle og moderne cardio maskiner, uanset om det er løbebånd, motionscykler, crosstrainer eller noget helt fjerde, så har vi og Panatta helt sikkert en løsning der passer dig. Selvom maskinerne er nogle af de bedste du kan få på markedet, og du har mulighed for at customize det hele, så er priserne helt sikkert billigere end du tror.

Søger du derimod professionelle træningsmaskiner, uanset om det er Free Weight maskiner, kabeltræk maskiner eller træningsbænke, så har vi og Panatta helt sikkert en løsning der passer dig. Selvom maskinerne er nogle af de bedste du kan få på markedet, og du har mulighed for at customize det hele, så er priserne helt sikkert billigere end du tror.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.