LEVERING INDEN JUL? BESTIL SENEST D. 20. DEC. KL 12:00

FITNESS360 TRÆNINGSMASKINER

Hos Fitness360 har vi valgt at producere vores egne serier af træningsmaskiner. Vi tilbyder et stort udvalg af pin-loaded, plate-loaded, cardio maskiner og funktionelle stativer/stationer til de profesionelle træningscentre. Vi har samlet et udvalg af de mest populære maskiner inden for hver af de fire serier.

Vær opmærksom på, at vores træningsmaskiner produceres pr. bestilling, og er derfor ikke lagerførte varer, med mindre andet er angivet på maskinen.

Læs mere om hver serie og vores udvalg herunder.

DENSO er vores linje af 34 stilrene og funktionelle træningsmaskiner. Denne serie består af pin-loaded maskiner. Med “pin-loaded” maskiner menes det, at der en fast vægtstak i hver maskine, hvor vægten hurtigt og nemt kan justeres ved at flytte en “pin” op og ned i vægtstakken. Dette er klart den mest udbredte type træningsmaskine i de fleste træningscentre herhjemme.

Se alle 34 maskiner i vores DENSO serie her

CITO er vores linje af 11 essentielle og lækre cardio maskiner.

Her finder du moderne og profesionelle løbebånd, motionscykler, crosstrainer, stepmaskiner mm. til markedets bedste priser. Vi har noget til enhver smag og til ethvert budget. Du har mulighed for at vælge mellem den klassiske LED-skærm eller en funktionel touch skærm på de fleste af vores cardio maskiner.

Se alle 11 cardio-maskiner i vores CITO serie her

CARBO er vores serie af 30 solide og funktionelle træningsmaskiner. Denne serie består udelukkende af plate-loaded maskiner. Med “plate-loaded” maskiner menes det, at der ikke er nogen medfølgende vægt på maskinerne. Alle maskiner har belastningsarme, hvor maskinen kan lastes med den ønskede vægt via vægtskiver. Denne type maskine bliver mere og mere udbredt i træningscentre.

Du er sikret nogle slidstærke træningsmaskiner med ergonomisk-korrekte bevægelser med maskinerne i denne serie. Alle maskinerne/stationerne er i markedets bedste kvalitet, og passer ind i de fleste træningscentre – store som små.

Alle maskiner produceres i et stilrent design, der vil pynte i ethvert træningscenter. Vi tilbyder personalisering af vores maskiner, således du kan vælge mellem flere sæde- og stelfarver til dine maskiner.

Se alle 30 maskiner i vores CARBO serie her

FITNESS360 FUNCTIONAL er vores serie af funktionelle stationer, bænke og opbevaringsløsninger i høj kvalitet.

Vores Functional serie er skabt til det profesionelle træningscenter, og du er derfor sikker på produkter med lang levetid og høj funktionalitet.

Alle stativer produceres i et stilrent design, der vil pynte i ethvert træningscenter. Vi tilbyder personalisering af vores stativer, således du kan vælge mellem flere sæde- og stelfarver.

Se hele vores udvalg fra Functional serien her

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.