Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

PROWLER BANER - TURFS

  • -20%
    CrossFit Turf KunstgræsCrossFit Turf Kunstgræs
    PROWLER BANER - TURFS

    CrossFit Turf – Prowler Bane

    239,20 DKK Tilføj til kurv
  • Sort Turf KunstgræsSort CrossFit Turf Kunstgræs

Prowler Baner – Turfs til dit center eller box

Hos Crossfitness.dk tilbyder vi et stort udvalg af Prowler Baner – Turfs! Turfs (baner af kunstgræs) bliver ofte brugt til prowler baner og løbebaner i professionelle træningscentre og CrossFit boxe. Vores turf/græs kan bruges både inde og ude, og har et ekstra tykt underlag, der gør at du får en skridsikkert og slidstærkt turf.

En turf kan også hjælpe rent designmæssigt, med både at bryde og binde store gummigulvarealer sammen. Det fungerer desuden også godt som “gang” for medlemmerne gennem din træningslokaler.

Da vi har vores egen produktion af turfs og gummigulve, kan vi også tilbyde specielle løsninger til vores kunder. Her kan der laves alt lige fra logo, tal, farver og meget mere printet på græsset. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige turf, eller hvis du blot ønsker en specialløsning eller et tilbud til dit center/box. Vi hjælper også gerne med montagen.

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.