Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

CONCEPT2 CARDIO

Cardio maskiner fra Concept2

Hos Crossfitness.dk forhandler vi blandt andet de populære romaskiner og SkiErg Concept2 cardio maskiner – både til erhverv såvel som privat.

Concept2’s romaskiner (Concept D og Concept E) er det mest udprægede valg til profesionelle konkurrencer inden for bl.a. CrossFit i dag. Har du eller dit center ambitioner om, at skulle deltage ved officielle konkurrencer med roning som disciplin, anbefaler vi at købe Concept2’s romaskiner, da disse er de officielle maskiner til Games og lignende. Hvis du kan nøjes med et lige så godt alternativ, så se også vores egen Fitness360 Romaskine her.

SkiErg er yderligere en cardio maskine, der vinder større og større indpas i CrossFit boxe og til konkurrencer, hvor du virkelig får brugt HELE kroppen til at udføre en eksplosiv omgang cardio. Maskinen kan med fordel også bruges til genoptræning af arme, skuldre og ben. Se alternativt også vores egen Fitness360 Skimaskine her.

Du kan også læse mere om vores egne Fitness360 Curved Treadmill, Assault Bike – Airbike, Skimaskine & Romaskine lige her.

OBS: Grundet Covid-19 har Concept2 ikke kunnet producere/levere maskiner. Concept2 kan ikke melde en ny dato ud for levering.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.