Gulve

Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Gummifliser, Turfs og Platforme til fitness og styrketræning

Få gulve i dit træningscenter eller box der holder! Alle vores gummifliser er nemlig lavet til professionelt brug. Vi har leveret gummifliser og gummifliser til mange større træningscentre og boxe herhjemme og i udlandet. Hos os er du derfor altid garanteret en gummiflise der kan modstå et utal af drops med høj vægt og generel slitage.

Vores gummifliser tilbydes i flere farver, størrelser og tykkelser. De mest populære varianter er dog vores 15 mm gummiflise i enten sort eller antracitgrå.

Se også vores udvalg af turfs af kunstgræs, der ofte bruges til at skubbe og trække prowlers på i CrossFit og funktionel træning generelt. Vi har som udgangspunkt en grøn og en sort variant som lagervarer, men vi kan altid lave specialløsninger og farver efter dine behov..

Vi har også flere løsninger inden for vægtløfterplatforme og vores specialudviklede flytbare drop pads fra NOVI.

Ønsker du at vide mere om vores unikke gummifliser og gummigulve så klik her.

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på produkter i gulve-kategorien, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan dog altid afhente gulv på vores lager & showroom i Silkeborg ganske kvit og frit. 

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Scroll til toppen

produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.