Elastikbånd - Træningsbånd

35,00 DKK45,00 DKK

Ryd

Fitness 360 Elastikbånd – Træningsbånd med løse ender til træning eller genoptræning af hele kroppen. Elastikbåndene kan benyttes til opvarmning, fitness, styrke og rehabilitering. Træningselastikkerne har en total længde på 120 cm og er 15 cm bredde. Vi bruger kun kvalitetsgummi i vores elastikker, som sikrer dig et tykkere og stærkere produkt.

Vælg mellem 3 størrelser:

GUL – 1200 x 150 x 0,35 mm – Let
RØD – 1200 x 150 x 0,45 mm – Middel
BLÅ – 1200 x 150 x 0,55 mm – Svær

Elastikbåndene sælges stykvis.

Varenummer FT1062 Kategorier , , Mærke

FITNESS360 ELASTIKBÅND

Et elastikbånd er perfekt til at træne og styrke alt fra arme, skuldre, ryg og ben. Elastikkerne er desuden perfekte til genoptræning og stabilitetstræning, og kan nemt inkorporeres som en del af hjemmetræningsrutinen og øvelserne er næsten utallige.

Træningselastikker giver variation i træningen

Træningselastikker giver en træning med god variation og så er det en sjov form for træning, da man har mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Hver træning kan byde på nye øvelser og man kan træne næsten hele kroppen ved brug af en træningselastik.

Træningselastikker er perfekte til funktionel træning. Det er et yderst praktisk træningsudstyr, da man kan have dem med sig overalt; i træningscenteret, i fitnesscenteret, på løbeturen eller med på ferien. Man kan altid holde sine træningsrutiner ved lige med disse små mirakelværktøjer.

Elastikbånd kan have mange formål

Du kan med fordel gøre brug af vores træningselastikker, hvis du er i gang med genoptræning, vægttab eller hvis du ønsker en effektiv træning af specielt din overkrop. Derudover kan vores træningselastikker bruges uanset om du er gammel eller ung, og med 3 forskellige størrelser og sværhedsgrader, er der noget til alle og til hvert niveau.

Find ud af hvilken sværhedsgrad der passer bedst til dig og køb din træningselastik i dag.

Find alle vores elastikker lige her

Vægt 0.25 kg
Størrelse 5 × 5 × 1 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT1062

Farve

Blå, Gul, Rød

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.