Gummiflise - Ekstra Fin Top - Fitness360

209,30 DKK

Ryd

Gummiflise med ekstra fin overflade fra Fitness360

Denne gummiflise er af meget høj kvalitet, og den meget fine overflade gør den yderst populær, hvorfor den også er at finde i mange professionelle træningscentre rundt om i Danmark og Europa. Vores gummifliser er meget lette at rengøre.

Vores gummiflise findes i størrelsen 100×100 cm og i tykkelsen 15 mm. Kan bestilles hjem i andre mål og tykkelser.

Gummifliserne kan bruges indendørs og udendørs, og er yderligere blandt de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde en flise billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen.

Det er også muligt at få lavet specialordrer med gummifliser i andre farver. Kontakt vores kundeservice for mere info herom.

Se alle vores gulvløsninger her.

Varenummer FT-RBT-EF-B Kategorier , , , Mærke

Gummiflise til fitness

Gummiflisen m. ekstra fin top fra Fitness360 oser af kvalitet. Den ekstra fine overflade på denne gummiflise gør, at den er utrolig behagelig at gå og træne på. De er lavet i et solidt materiale som tåler gentagne drops fra selv de tungeste vægte.

Denne gummiflise er udover den solide og fantastiske kvalitet også til at erhverve, til en utrolig lav pris. Her er det muligt at få et gummigulv, som det de store og professionelle fitnesscentre har – bare til en fast lav pris.

Vi producerer selv alle vores gummifliser, som lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger denne gummiflise, får du en af de mest lugtneutrale på markedet.

Vi er så sikre på vores produkt at vi tilbyder prismatch hvis kan du finde et gulv billigere i samme kvalitet.

Bemærk, dette er et gulv af professionel kvalitet, og må derfor ikke sammenlignes med alternativer i lavere kvalitet og densitet.

Da det er et gummiprodukt, kan der forkommen en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Skulle produktet ikke være på lager i den ønskede mængde, kan vi normalt producere din ordre på ca. 14 dage.

Gummifliser med uendelige muligheder

Gummiflisen m. ekstra fin top fra Fitness360 kan fås i flere farver, tykkelser og størrelser. Vi er alle forskellige og med de mange muligheder kan du sætte dit helt eget personlige præg på dit fitnessgulv i træningscenteret eller hjemme hos dig selv, når du vælger denne gummiflise.

Den fås i 15, 20, 30, 40 og 45 mm tykkelse og med en størrelse på 50x50cm eller 100x100cm kan du sammensætte det perfekte træningsgulv med denne gummiflise fra Fitness360.

Ønsker du andre farver, skal du kontakt os for at høre nærmere.

Slidstærke gummifliser til fitness og udendørs brug

Vores gummifliser er utrolig slidstærke og egner sig både til indendørs og udendørs brug. Så drømmer du om et lækkert udendørs trænings setup, så vil denne flise give det helt perfekte underlag.

Når gummigulvet bliver snavset og beskidt er det utrolig nemt at gøre rent. Den meget fine overflade gør at du blot behøver vand, en kost og en svamp og så er gulvet helt fint igen. Den robuste overflade gør at gummiflisen ikke tager skade af vand ved rengøringen.

Vores gummifliser er nem at montere

Alle gummifliser fra Fitness360 er nemme at montere. Når du modtager dine fliser, har vi vedlagt en monteringsvejledning, så det er let og overskueligt når det kommer til monteringen af gulvet.

Når gummifliserne skal lægges skal de presses i spænd og udlægges i forbandt. Lav et overlap på fliserne og hammer det ned løbende; dette giver det bedste resultat. Fliserne er lige til at skære til med en hobbykniv, så du kan lave et flot finish rundt om rør, stolper eller lignende.

Har du problemer med lægning af fliserne kan du altid kontakte os for hjælp og gode råd. Ellers tilbyder vi også at montere gulvet til en yderst fordelagtig pris.

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 13.5 kg
Størrelse 100 × 100 × 0.15 cm
Dimension

Tykkelse

, , , ,

du kunne også være interesseret i

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.