-25%

Gummigulv Rulle - Fin Top

1.968,75 DKK2.156,25 DKK

Gummigulv Rulle – Fin Top fra Fitness360

Vores Gummigulv Rulle kommer med en fin top i gennemfarvet sort. Produceret på egen fabrik i Europa og er blandt de mest lugtneutrale på markedet.

Modellen fås i 3 tykkelser – 6, 8 og 10 mm. Alt vores rullegulv kommer i 1,25 meters bredde, men kan laves i andre mål per efterkrav. Længden varierer efter tykkelse.

Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde et gulv billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen!

Har du spørgsmål til vores gummigulve, eller har du brug for et større tilbud eller brug for montage, så kontakt vores kundeservice her.

Skulle produktet ikke være på lager i den ønskede mængde, kan vi normalt producere din ordre på ca. 14 dage.

Prisen er pr rulle.

Varenummer FTRG-B Kategorier , , , Mærke
Ryd

Lækkert Gummi Rullegulv til dit center!

Vores Gummi Rullegulv kommer med en fin top i gennemfarvet sort. Modellen fås i 3 tykkelser – 6, 8 og 10 mm. Alle ruller kommer i 1,25 meters bredde. Men kan laves i andre mål. Længden varierer efter tykkelse.

Bemærk, dette er et gulv af god kvalitet, og må derfor ikke sammenlignes med billigere alternativer med lavere kvalitet og densitet. Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde et gulv billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen. Vores gummigulve er lette at rengøre med vand, kost eller svamp.

Gummi gulvet tager ikke skade af vand ved rengøring. Da det er et gummiprodukt, kan der forkommen en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Vi anbefaler at rulle gulve limes fast. Gulvet skæres til med en skarp hobbykniv.

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 67.5 kg
Størrelse 25 × 25 × 125 cm
Størrelse

, ,

du kunne også være interesseret i

Du kunne også være interesseret i...

Produkter i samme kategori

Scroll til toppen

produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.