Safety Spotter Arme

1.245,00 DKK

Ryd

Fitness360 Safety Spotter Arme der passer til squat racks med stolpetykkelse på 50×50 mm, 60×60 mm eller 75 x 75 mm

Armlængde: 60 cm x 6 cm
Totallængde: 68,5 cm x 7,5 cm x 29 cm

Sælges i sæt af 2 stk.

Varenummer FT3038 Kategorier , , , Mærke

Safety Spotter Arme til Squat Rack

Sorte Safety Spotter Arme, der passer til vores Fitness360 squat racks med stolpetykkelsen 50×50 mm, 60×60 mm eller 75×75 mm.

Opnå større tryghed under dine squat, ved at påmontere et par sikkerhedsarme på stativet, i tilfælde af, at du skulle tabe vægtstangen eller mislykkedes med dit squat. Armene kan også bruges til at forhøje niveauet, hvorfra du løfter din vægtstang ved dødløft. Et par safety spotter arme kan også blot bruges som alternativ til et ekstra par j-hooks. Funktionaliteten med dette produkt er stor.

Fitness360 Squat Racks i professionel kvalitet

Vores squat stativer fra Fitness360 er stativer udviklet til professionelt brug! Vores stativer har en lang holdbarhed, og kvaliteten er helt i top og som samtidigt sikrer komfort i særklasse under træningen. Vores Squat Stativer er perfekt til fitnesscentre og til den kvalitetsbevidste privatkunder. Vi udvider løbende med ekstra tilbehør til vores squat racks; blandt vores udvalg af ekstratilbehør har vi Safety Spotter Arme, Dip Stativer og Landmine.

Se hele vores øvrige udvalg af Fitness360 squat stativer og tilbehør lige her!

Er du på udkig efter en større stativ/rig løsning til dit center, home gym eller have, så sving forbi vores MM Custom Gym side, og se nogle af de muligheder vi har. Send os gerne en mail, hvis du har en henvendelse vedrørende rigs og andre specielle løsninger her.

Vægt 16 kg
Variant

50 x 50 mm, 60 x 60 mm, 75 x 75 mm

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.