Slam Ball - 4-80 kg

195,00 DKK2.249,00 DKK

Ryd

Slam Balls til brug ved CrossFit eller funktionel træning. Bolden er designet til at blive kastet og smidt hårdt i både væg og gulv. Der er ingen bounce eller hop i bolden, hvilket vil sige, at når bolden rammer enten væg eller gulv, vil den lande dødt og ikke returnere. Det lave bounce opnås med fyld af sand, som pustes ind i bolden under produktionen.

Tilgængelig i over 20 forskellige størrelser fra 4-80 kg.

Varenummer FT1012 Kategorier , , Mærke

Den bedste Slam Ball til CrossFit og funktionel træning

Med en Slam Ball kan du træne hele kroppen og få pulsen helt op. Træning med denne type bold er anderledes end mange af de traditionelle træningsmetoder, da man kaster/slammer bolden i jorden eller i væggen med hård kraft. Ud over at være en sjov afveksling i den almindelige træning, kan Slam Balls også bruges til styrketræning, som alternativ til Atlas Sten. Boldene fungerer dog klart bedst til dét som de er blevet lavet til; at blive smidt, kastet og slammet i jorden.

Disse type bolde er efterhånden blevet ret populære og findes i næsten alle centre eller boks i dag. Når du smider bolden imod en flade vil den ikke bounce tilbage. Der laves derfor mange hårde og manuelle gentagelser med drops og løft, så man får stimuleret mangle flere muskler på én gang. Det lave bounce opnås ved at fyldet i en Slam Ball er sand som pustes ind.

Over 20 forskellige vægtklasser – fra 4 kg til 80 kg

Træning med en Slam Ball er for alle, uanset niveau og erfaring. Vi har et stort udvalg af træningsbolde, og med over 20 forskellige vægtklasser fra 4 kg til 80 kg, så kan du med garanti også finde en bold der passer helt perfekt til dit niveau og behov.

Se vores øvrige udvalg at træningsbolde lige her

Vægt N/A
Størrelse 40 × 40 × 40 cm
Farve

Sort

Vægt

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

du kunne også være interesseret i

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.