Små Vægtskiver - Teknikskiver

149,00 DKK279,00 DKK

Ryd

MM Custom Gym Små Vægtskiver – Teknikskiver er lavet af kvalitetsgummi med en høj densitet, hvilket givet et svagt og lavt bounce efter drops for optimal kontrol. Vores specielle gummiblend er udviklet til at give optimal levetid og styrke.

Et must-have til din træning, for at sikre let og/eller lav ekstra belastning til dine løft/øvelser!

Tilgængelig i 5 størrelser: 0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg, 2 kg og 2,5 kg og sælges stykvis.

Passer til Ø50 mm vægtstænger.

Varenummer MM-PLATE- Kategorier , , , Mærke

Små vægtskiver i høj professionel kvalitet!

Små vægtskiver – Teknikskiver fra MM Custom Gym er lavet af de bedste materialer! Dette sikrer dig et langtidsholdbart produkt, og det er også derfor, at vores vægtskiver findes i mange fitnesscentre og boxe herhjemme og i udlandet.

Så ønsker du en vægtskive der kan hold til mange drops, og som du kan have i rigtig mange år ud i fremtiden, så er en vægtskive fra MM Custom Gym den helt rette til dig.

Vores bumper plates passer naturligvis til vores MM Custom Gym vægtstænger!

MM Custom Gym vægtskiver

Hvis man er seriøs omkring ens træning vil ens vægtskiver blive brugt utrolig meget, og dette sætter store krav til holdbarheden på vægtskiven. Med MM Custom Gym vægtskiver er du sikret høj kvalitet og lang tids holdbarhed på dine skiver!

Alle vores vægtskiver har været igennem en grundig droptest. Nedenfor kan du se antallet af drops som vægtskiverne kan klare; nemlig helt op til 30.000 drops!

Teknikskiver = 10.000 drop
5 kg plate = 10.000 drop
10 kg plate = 20.000 drop
15-25 kg plate = 20.000-30.000 drop

Denne holdbarhed skyldes i høj grad den densitet der findes i vores gummiblanding. Dette giver nemlig en høj Durometer Rating. En Durometer Rating målet densiteten af gummiet brugt i vægtskiven, og derved også kvaliteten og holdbarheden af skiven på længere sigt. Skalaen går fra 1-100. Vores vægtskiver har en Durometer Rating på 88.

Vægt 0.5 kg
Størrelse 10 × 10 × 3 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

MM-PLATE

Farve

Sort

Vægt

0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.