Loop Band Træningselastik

20,30 DKK48,30 DKK

Ryd

Fitness360 Loop Bands træningselastikker til træning af hele kroppen. Elastikkerne kan benyttes til opvarmning, fitness, styrke og rehabilitering. Elastikkerne har en bredde på 25 cm, og er derfor en smule kortere end vores Booty Bands, der måler 30 cm. Vi bruger kun kvalitetsgummi i vores elastikker, som sikrer dig et tykkere og stærkere produkt.

Vælg mellem 4 størrelser:

GUL – 250 x 50 x 0,3 mm – Let
BLÅ – 250 x 50 x 0,5 mm – Middel
RØD – 250 x 50 x 0,95 mm – Svær
SORT – 250 x 50 x 125 mm – Meget Svær

Loop Bands sælges stykvis.

FITNESS360 LOOP BAND TRÆNINGSELASTIKKER

En Loop Band Træningselastik er perfekt til at træne og styrke ben og baller, og er derfor også kaldet Booty Bands. Elastikkerne er desuden perfekte til genoptræning og stabilitetstræning, og kan nemt inkorporeres som en del af hjemmetræningsrutinen og øvelserne er næsten utallige.

Træningselastikker der giver variation i træningen

Loop Band træningselastikker giver træning med god variation, og så er der mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Hver træning kan byde på nye øvelser og man kan træne næsten hele kroppen ved brug af en træningselastik.

Loop Band træningselastikker er perfekte til funktionel træning. Det er et yderst praktisk træningsudstyr, da man kan have dem med sig overalt; i træningscenteret, i fitnesscenteret, på løbeturen eller med på ferien. Man kan altid holde sine træningsrutiner ved lige med disse små mirakelværktøjer.

Træning til alle niveauer med en Loop Band træningselastik fra Fitness360

Du kan med fordel gøre brug af Loop Bands, hvis du er i gang med genoptræning, vægttab eller hvis du ønsker en effektiv træning af dine ben eller din bagdel. Derudover kan Loop Band træningselastikker bruges uanset om du er gammel eller ung, og med 4 forskellige størrelser og sværhedsgrader, er der noget til alle og til hvert niveau.

Find ud af hvilken sværhedsgrad der passer bedst til dig og køb din Loop Band træningselastik i dag.

Se hele vores sortiment af træningselastikker her

Vægt 0.1 kg
Størrelse 25 × 5 × 0.1 cm
Farve

Blå, Gul, Rød, Sort

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.